Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » ČLÁNKY

REPORT Z I. TURNUSU

publikováno 03.07.2014 (aktualizováno 14.07.2014)

Ahoj rodičové, ahoj děti :)

Zdravíme vás všechny z prvního turnusu. Počasí máme takové rozkolísané, ale nezastaví nás v tom, abychom si tábor užili na sto procent! Ale neztrácíme naději a doufáme, že nás budou čekat jen krásné a slunečné dny. Rádi bychom ještě naplno vyzkoušeli bazén, tak budeme doufat, že nám to počasí přecijen dovolí...

Hned v sobotu 28.6. jsme zahájili večer Celotáborovou hrou – CESTA KOLEM SVĚTA, kde jsme se rozhodli vycestovat z České republiky, ale zároveň jsme zjistili, že příprava na takovou velkou cestu není lehká a není zadarmo. Děti si našli svoji družinu a její název, za kterou budou hrát po celý zbytek tábora a dál už po světě cestují tedy jako PERUÁNCI, KOLUMBIJCI, ŠVÝCAŘI, NĚMCI, ITALOVÉ, FINOVÉ, GHAŇANÉ,  GABONCI, THAJCI a JAPONCI.

Už jsme stihli procestovat téměř všechny kontinenty. Podívali jsme se do Asie, Afriky, Evropy i Ameriky. Ještě nás malé cestování čeká,...ráda bych vám hru popsala z širší perspektivy, ale v zájmu třetího turnusu, si některé překvapení ještě ponechám, abych jim vše neprozradila ještě dříve, než třetí turnus odjede do Biskupic :).

Čas, který se nevěnuje celotáborové hře nebo nemáme zrovna společný program, se dětem naplno věnují naši oddíloví vedoucí a hrají s nimi oddílové hry. Děti už nasbírali spoustu diplomů, kterými se jistě pochlubí i doma. V tuto chvíli u nás probíhá hledání Biskupického talentu a můžu vám říct, že je tu plno nadaných dětí. Už jsme tu měly zpěvačky, tanečnice, gymnastku, holčičky hrající na kytaru a flétnu...ani kluci ale nezahálí, vypráví nám tu vtipy, chystají scénky a o zábavu tak není nouzi. 

Včera jsme měli karneval a děti si za pomoci vedoucích vyráběly masky. Některé byly opravdu povedené a máme spoustu fotek, které vám to určitě potvrdí. Zítra nás čeká táborový oheň, tak si zazpíváme trampské písničky a budeme si opékat těsto, které děti vždy milují.

Starší děti dnes zvládly azimutový závod a mladší děti se vydávaly po pohádkových křižovatkách. Pokud se nám podaří, budeme se snažit přidat fotky na internet ještě během turnusu. Pokud nám ale čas a signál v táboře nedovolí, určitě najdete fotky nejpozději do týdne na rajčeti.

Vyřizuji pozdrav od všech dětí a vedoucích,

a rodiče nebojte, máme se tu všichni skvěle :)

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: ostatní

Návštěv: 4875
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

O TÁBOŘE V BISKUPICÍCH
Dětský tábor Biskupice se nachází v malebném údolíčku blízko Hrotovic. Všude v okolí je zalesněný prostor pro využití spousty her, nádherné a čisté prostředí s ...


Anketa

Co se vám letos na táboře nejvíc líbilo?

  CTH (celotáborová hra)
0 (0,0%)

  Oddílová hra
0 (0,0%)

  Společné hry (vlajkovaná, hry na náměstíčku, máme rádi Česko,...)
1 (16,7%)

  Lodě :)
3 (50,0%)

  Jiné
0 (0,0%)

  Všechno
2 (33,3%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz