Úvod » ČLÁNKY

TÁBOR 2015

publikováno 13.06.2015 (aktualizováno 08.07.2015)

Ahoj všichni,

za malou chvíli nám odstartují prázdniny a tak věřím, že si děti užívají poslední týdny ve škole a jistě přinesou domů samé hezké známky J. S koncem školního roku se nám blíží co? PŘECI TEN NEJLEPŠÍ TÁBOR POD SLUNCEM! A tak se ptám, kdo už se těší na nekončící příval her, zábavu, poznání nových přátel a přivítání těch „starých“ táborníků?

Musím říct, že máme opravdu velkou radost, jelikož se nám letos na první turnus sešlo velký počet táborníků a jsem přesvědčená, že to bude báječné!! Těšíme se na táborem ostřílené děti, ale také na nováčky, kteří se třeba po čase stanou základnou a při otázce „Kam se letos v létě chystáš?“ hned odpoví, no přece DO BISKUPIC!!

Vím, že spousta rodičů uvítala novinku, kterou jsem minulý rok zavedla v podobě reportů z jednotlivých turnusů zveřejněných na této stránce. I přesto, že se letos díky jiným, velmi důležitým povinnostem nemohu zúčastnit prvního turnusu jako hlavní vedoucí (musím říct, že mi to trhá srdce, ale bohužel jsem nemohla jinak) předám tuto informaci letošní hlavní vedoucí a budeme se snažit vám report zveřejnit. Nemůžeme vám to ale nyní stoprocentně zaručit a to hlavně z důvodu naprostého vytížení chystání programu pro vaše ratolesti a slabého internetu. Za sebe ale dodávám, že se na první turnus přijedu alespoň podívat a budu se snažit Vám pak rychle napsat, jak se zde všechno vyvíjí.

Přeji všem táborníkům, ale i vedoucím, aby si letošní maximálně užili, měli krásné počasí a odvezli si spoustu pěkných zážitků.

A s ostatními, kteří se pak chystají na turnus V., který se koná v srpnu, se budu moc těšit!

Zdraví vás Zuzka
 

!!REPORT Z PRVNÍHO TURNUSU BUDE V ÚTERÝ, POPŘÍPADĚ VE STŘEDU!!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: ostatní

Návštěv: 4874
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

O TÁBOŘE V BISKUPICÍCH
Dětský tábor Biskupice se nachází v malebném údolíčku blízko Hrotovic. Všude v okolí je zalesněný prostor pro využití spousty her, nádherné a čisté prostředí s ...


Anketa

Co se vám letos na táboře nejvíc líbilo?

  CTH (celotáborová hra)
0 (0,0%)

  Oddílová hra
0 (0,0%)

  Společné hry (vlajkovaná, hry na náměstíčku, máme rádi Česko,...)
1 (16,7%)

  Lodě :)
3 (50,0%)

  Jiné
0 (0,0%)

  Všechno
2 (33,3%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz